ELECTROLUX AVALANCHE HAV légkondicionáló, hűtő-fűtő klíma 7,09kW

ELECTROLUX AVALANCHE HAV légkondicionáló, hűtő-fűtő klíma 7,09kW

Cikkszám
EACS_I-24HAV_N8_21Y_EEC
Készlet
Raktáron

termékválasztó

Nettó egységár
389 756Ft
Bruttó egységár
494 990Ft
TERMÉK LEÍRÁS

Electrolux EACS/I-12HAV/N8_22Y Avalanche hűtő-fűtő légkondicionáló 7kW (fehér)
Az Electrolux inverteres split klímák maximális funkcionalitással működnek, jól átgondolt vezérlőfelülettel kihasználják az A++ osztályú energiatakarékos technológiákat.
A HAV típusú légkondicionálót 4 féle üzemmódban használhatjuk: hűtésre, fűtésre, párátlanításra és szellőztetésre is.
A modellek legfőbb előnye a szezonális energiahatékonyság: SEER A++
Hűtés esetén az inverteres technológiának köszönhetőn a légkondicionáló visszaszabályozza a teljesítményét, így ha lehűlt a helyiség az energiafogyasztás minimálisra csökken. Nyáron +48°C-ig stabilan használható hűtésre. Ha nem csak hűteni szeretnénk otthonunkat, hanem fűteni is, akkor ideális választás a HAV típusú légkondicionáló. Az Avalanche split rendszerű légkondicionáló -25°C-os külső hőmérsékletig stabilan használható fűtésre, miközben kevesebb áramot fogyaszt, mint más háztartási fűtési rendszer. Ezáltal hatákonyan működtethető egész évben.
Az I-Feel funkciónak köszönhetően a távirányítóban egy mini hőmérő érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletét és továbbítja a beltéri egységnek. A berendezés a ventilátor sebességét és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezkedéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet.
A beltéri egység tervezési jellemzőinek köszönhetően a készülék rendkívül halkan működik: rekord alacsony hangteljesítménye 33dB.
Az alacsony kinti hőmérséklet esetén a légkondicionáló offline módban fenntartja a benti +8°C hőmérsékletet minimális elektromos áram felhasználása mellett.
Elfagyásgátló üzzemódnak köszönhetően a beltéri hőmérsékeletet stabilan +8°C-os hőmérsékleten tartja, megakadályozva ezzel a vizes rendszerek elfagyását a téli időszakban sokáig nem használt ingatlan esetében.
A 4D Flow funkciónak köszönhetően távolról 4 irányba változtathatjuk a légáramlás irányát, ami lehetővé teszi, hogy ideális mikroklímát és kényelmet teremtsünk pontosan ott, ahol éppen szeretnénk.
Hűtési hatékonysága: SEER A++ 7,5
Fűtési hatékonysága: SCOP A+++ 4,2
teljes ciklusú automatikus tisztítás
korróziógátló (Blue Fin) bevonat
azonnali hűtés/fűtés
7 sebesség fokozatú ventilátor
Túlfeszültség elleni védelemmel ellátva.
Teljeskörű 3 évre szóló garancia
Egyedülálló, modern klímáink ideális megoldást jelentenek otthona kényelmes mikroklímájának meteremtésére.

Termékadatlap

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből akcióinkról!