Cégismertető

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat!

Cégünk, a Cu-Technik Kft. 1990-ben alakult. Jelenleg Budapesten, a X. kerületben szolgáljuk ki bolti vásárlóinkat, de országosan kiszállítunk vevőinknek.

Fő profilunk épületgépészet (víz-, gáz-, fűtés- és klímatechnika) részére vörösréz csövek, forrasztható és menetes idomok kis- és nagykereskedelmi forgalmazása. Termékeinkből a teljes méretpalettát forgalmazzuk (a legkisebbtől a legnagyobb átmérőig), így vevőkörünk igényeit széleskörűen ki tudjuk elégíteni.

A réz mellett szénacél, ötrétegű polipropilén, PVC és KG csövek és idomok, csőszigetelő anyagok, forraszpálcák, segéd- és egyéb szerelési anyagok, radiátorok, kazánok, klímaberendezések forgalmazásával is foglalkozunk, hogy vásárlóink az épületgépészeti szereléshez mindent egy helyen megtaláljanak nálunk. Emellett szaktanácsadással, szerszámkölcsönzéssel, anyagigény felméréssel, kivitelezők ajánlávásal és termékeink házhozszállításával is állunk vásárlóink rendelkezésére.

Cégünk kiskereskedelmi üzletága  2009 őszén termékpartnerként csatlakozott a Lyoness törzsvásárlói rendszeréhez és 2015 tavaszán pedig elindította saját hűségprogramját Club-Technik néven, így ilyen módon is  támogatja a lakosságot az épületgépészeti rendszerekkel kapcsolatos kiépítés és felújítás elvégzésében, a törzsvásárlói rendszerek által adott kedvezményekkel, visszajuttatott visszatérítésekkel. 2010 márciusában elindítottuk webáruházunkat és Facebook oldalunkat, melyek segítségével széles körben el tudjuk érni vásárlóinkat, és melyek segítségével kényelmesen tájékozódhatnak és vásárolhatnak nálunk.

A minőség és vásárlóink elégedettsége cégünk filozófiája. Magas színvonalú Európai Uniós és magyar gyártók termékeit forgalmazzuk, melyek minősége garantálja vásárlóink hosszú távú elégedettségét. Cégünk Magyarországon az elsők között, 1998-ban nyerte el az ISO 9001 minősítést, 2018-ban pedig sikeresen áttértünk az ISO 9001:2015 szabványi megfelelésre.

Tekintsék át oldalainkat és észrevételeikkel, megrendeléseikkel keressenek meg bennünket!