Cégismertető

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat!

Cégünk, a Cu-Technik Kft. 1990-ben alakult. Jelenleg Budapesten, a X. kerületben szolgáljuk ki bolti vásárlóinkat, de megrendeléseiket országosan kiszállítjuk vevőinknek.

Fő profilunk épületgépészet (víz-, gáz-, fűtés- és klímatechnika) részére vörösréz csövek, forrasztható és menetes idomok kis- és nagykereskedelmi forgalmazása. Termékeinkből a teljes méretpalettát forgalmazzuk (a legkisebbtől a legnagyobb átmérőig), így vevőkörünk igényeit széleskörűen ki tudjuk elégíteni. A réz mellett szénacél, ötrétegű polipropilén, PVC és KG csövek és idomok, csőszigetelő anyagok, forraszpálcák, segéd- és egyéb szerelési anyagok, radiátorok, kazánok forgalmazásával is foglalkozunk, hogy vásárlóink az épületgépészeti szereléshez mindent egy helyen megtaláljanak nálunk. Emellett szaktanácsadással, szerszámkölcsönzéssel, anyagigény tanácsadással, kivitelezők ajánlásávásal és termékeink házhozszállításával is állunk vásárlóink rendelkezésére.

Cégünk kiskereskedelmi üzletága  2009 őszén termékpartnerként csatlakozott a Lyoness törzsvásárlói rendszeréhez és 2015 tavaszán pedig elindította saját hűségprogramját Club-Technik néven, így ilyen módon is  támogatja a partnereit az épületgépészeti rendszerekkel kapcsolatos kiépítés és felújítás elvégzésében, a törzsvásárlói rendszerek által adott kedvezményekkel, visszajuttatott visszatérítésekkel. 2010 márciusában elindítottuk webáruházunkat és Facebook oldalunkat, melyek segítségével széles körben el tudjuk érni vásárlóinkat, és melyek segítségével kényelmesen tájékozódhatnak és vásárolhatnak nálunk.

A minőség és vásárlóink elégedettsége cégünk filozófiája. Magas színvonalú Európai Uniós és magyar gyártók termékeit forgalmazzuk, melyek minősége garantálja vásárlóink hosszú távú elégedettségét. Cégünk Magyarországon az elsők között, 1998-ban nyerte el az ISO 9001 minősítést, melyet már 20 éve birtoklunk, és 2018-ban pedig sikeresen áttértünk az ISO 9001:2015 szabványi megfelelésre.

A szlogenünk: „Megbízhatóság és elégedettség. Mindig, mindenki, mindenben, mindenhol." 

 

A CU-TECHNIK KFT. IRÁNYELVEI


  •  Mindig megbízható, tartós, minőségi termékeket ajánlunk és adunk el vevőinknek. Olyan termékekkel foglalkozunk, és olyan szolgáltatást ajánlunk, amit magunk is beépítenénk/igénybe vennénk a saját otthonunkban. Így vevőink mindig számíthatnak cégünkre, mint minőségi beszállítóra.
  • Olyan termékeket és szolgáltatásokat adunk el vevőinknek, mely az ő igényeikhez igazodik és számukra legmegfelelőbb szakmai megoldást jelenti, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy átirányítjuk a konkurenciához.
  • Legjobb tudásunk szerint szakmai - és amennyiben szükséges, finanszírozási - segítséget nyújtunk vevőinknek, mellyel segítjük vevőinket vásárlási döntéseik meghozatalában, megkönnyítésében.
  • Vevőinket pontosan, gyorsan, udvariasan kiszolgáljuk - mind szóban, mind pedig írásban - hogy nálunk otthon érezzék magukat és szívesen visszatérjenek hozzánk, valamint ajánljanak minket másoknak is.
  • Vevőink igényeihez és az állandóan változó piaci környezethez rugalmasan és segítőkészen állunk hozzá. Folyamatosan fejlesztjük a termékpalettánkat és szívesen segítünk vevőinknek váratlan és egyedi megrendelések/helyzetek kezelésében is, mert vásárlóink bízhatnak bennünk, számíthatnak ránk.
  • Arra törekszünk, hogy termékpalettánk nagy része újrahasznosítható anyagból készüljön (pl. réz), valamint csomagolóanyagaink többségét is újrahasznosítjuk a környezetünk megóvása érdekében.
  • Cégünk alappillére a - minőségi termékek és szolgáltatások nyújtásához nélkülözhetetlen - segítőkész, elkötelezett, felkészült csapatunk, amelynek minden tagját értékesnek tartjuk és őket, mint családtagokat kezeljük. Csapatunk minden tagja megbecsüli a másik munkáját, folyamatosan fejlődik és egymás felé - csak úgy, mint a külső partnerek felé - felelősen, segítőkészen és udvariasan jár el.

Kérjük, tekintsék át oldalainkat és észrevételeikkel, kérdéseikkel, megrendeléseikkel keressenek meg bennünket!