"Öltözz pirosba" - Sikeres volt a Cu-Technik kft. adománygyűjtő kampánya

Lezárult az adománygyűjtés a Szemem Fénye alapítvány Dóri gyermekhospice háza javára

Kedves Vásárlóink, Partnereink!

Köszönjük mindannyiuk részvételét és támogatását az "Öltözz pirosba" kampányban!

A mai napon (2013. március 4.) az Önök hozzájárulását megduplázva 50,000Ft-ot utaltunk át a Szemem Fénye Alapítványnak, melyet az alapítvány a Dóri hospice ház fenntartására fog költeni.

Még egyszer köszönjük segítségüket, és szép napot kívánunk mindenkinek!

a Cu-Technik Kft. csapata


Cégünk már második éve segíti a Szemem Fénye alapítványt. Önök is segíthetnek velünk! 2013. február 1-28. között az eladóterünkben kihelyezünk egy adománygyűjtő perselyt, melyben el tudják elhelyezni adományaikat. Az alapítvány 200 Ft-ot kér mindenkitől, de ha csak a visszajáró aprót hagyják ott, az is sok beteg gyermek és családján segíthet! Mi pedig az összegyűlt adományokat megduplázzuk és 2013. március 4-ig átutaljuk az alapítvány számlájára, melyet az alapítvány Magyarország első gyermekhospice háza - a Dóri ház - fenntartására fog költeni.


Emellett 2013. február 15-én Az „Öltözz pirosba" kampány keretében, vegyenek fel egy piros kiegészítőt vagy ruhadarabot, hogy minél többen értesüljenek az alapítvány munkájáról. Mi aznap minden kedves vásárlónkat piros macaron süteménnyel várunk! :) Köszönjük segítségüket!

A befolyt összegről az akció végén a Cu-Technik Kft. weboldalán és a Facebook oldalon tájékoztatjuk majd Önöket!

További információkat a Szemem fénye alapítványról és az Öltözz Pirosba kampányról itt találnak.