Hűségét megjutalmazzuk!! Indul hűségprogramunk!

A Club-Technik Hűségprogramot azért hoztuk létre, hogy vásárlóinkat a minőségi termékeink és a szakszerű kiszolgálás mellett megjutalmazzuk hűségükért, bizalmukért!

A Club-Technik Hűségprogram keretében vásárlóink hűségpontokat gyűjthetnek, melyeket termékeinkre és szolgáltatásainkra válthatnak be. A Club-Technik Hűségprogramban való részvétel regisztrációhoz kötött.

A Club-Technik Hűségprogram pontgyűjtő időszaka 2015. április 21-én kezdődött és határozatlan ideig tart („Pontgyűjtő időtartam"). A gyűjtött hűségpontokat a vásárlástól számított 2 éven belül lehet beváltani. („Beváltási időtartam").

Club-Technik hűségprogram főbb előnyei:

  • A programban részt vehetnek magánszemélyek, egyéni vállakozók és gazdálkodó szervezetek is
  • Regisztrációkor azonnal 2 hűségpontot írunk jóvá!
  • Minden forintos vásárlás után bruttó 5.000Ft értékű vásárlás 1 hűségpontot ér, melynek vásárlási értéke 50Ft, azaz 1% utólagos pénzügyi kedvezményt jelent!
  • A Hűségprogramban összegyűjtött pontokat Önök fizetési kedvezményként felhasználhatják bármely termékünkre! Felhasználhatják folyamatosan, vagy összegyűjthetik pontjaikat egy nagyobb értékű termékre is! Felhasználhatják akár szokásos gépészeti beszerzéseikre, vagy akár az alábbi termékeinkre is: Wellness voucherek, Ridgid szerszámok, Műszaki és Háztartási cikkek, Magazin előfizetések, Szépségápolás és Fitnesz gépek, stb. A döntés az Önök kezében van!

Kérjük, a Club-Technik regisztrációs nyomtatvány kitöltése előtt olvassa el figyelmesen a Club-Technik Hűségprogram részvételi feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatót (magánszemélyek esetén)!

Köszönjük részvételét és bizalmát! „Gyűjtse pontjait - fizessen kevesebbet"

Tekintse át lapozható online Ízelítő termékkatalógusunkat és akár regisztrációkor mondja el Nekünk mire szeretné beváltani pontjait!

Hűségét köszönjük!

A Cu-Technk Kft. csapata

 


A Club-Technik Hűségprogram részleteit az alábbi linkeken találja:

 

Club-Technik Hűségprogram Részvételi feltételek (v2018.10.03)

Club-Technik Online Termékkatalógus

Club-Technik Regisztrációs nyomtatvány gazdálkodóknak és egyéni vállalkozóknak

Club-Technik Regisztrációs nyomtatvány magánszemélyeknek