Gyűjtsünk együtt az éhező nagycsaládoknak – támogassa velünk a MikulásGyárat!

Támogassuk együtt a MikulásGyárat, és tapasztalja meg velünk, hogy adni öröm!

A program célja a mélyszegénységben élő nagycsaládok, így rengeteg gyermek segítése, tekintet nélkül arra, hogy ki és miért éhezik. Mi, a Cu-Technik Kft.-nél ebben az évben e nemes ügy mellé állunk, és Partnereinket is arra buzdítjuk: segítsünk együtt!

Minden 2018. november 1. – 2018. december 14. között a Cu-Technik Kft-nél elköltött 1000 Ft után 1 Ft-ot adományozunk a MikulásGyárnak. A kampány ideje alatt összegyűlt összeget 2018. december 17-én átadjuk a Mikulásgyárnak.

Emellett vállaljuk, hogy a hozzánk eljuttatott adományaikat, melyekkel Önök szeretnének a mélyszegénységben élő családoknak segíteni, eljuttatjuk a MikulásGyárba. A MikulásGyár elsősorban tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhákat, könyveket, játékokat, és édességeket vár adományként. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így, amennyiben lehetőségük van, hozzanak minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot, rizst, olajat stb.

A MikulásGyárnak szánt adományát – amit nem szükséges becsomagolnia, dobozokat tudunk biztosítani - hozza el telephelyünkre (1106 Budapest, Tarkarét u. 2/b) 2018. november 1. – 2018. december 14. között, és legyen vendégünk egy ízletes kávéra és süteményre!

Együttműködését, segítő szándékát előre is köszönjük!