Kazánok és kazántartozékok  KonvekPro    KonvekPRO

KonvekPRO

KonvekPRO

Modernizálja konvektorát és spóroljon fűtésén! A KonvekPRO segítségével gázkonvektorát vezérelheti bármilyen modern digitális szobatermosztáttal!

Megnevezés Mennyiség Ár
KonvekPro  /db 14.089,50 Ft/db Kosárba
AZ ÁR TARTALMAZ 5% AKCIÓS KEDVEZMÉNYT! 11.094,10 Ft/db + ÁFA
Általános termékismertető

6 okunk van rá, amiért nem hagyhatja ki...

1. Takarékos!

Megelőzi a túlfűtést, amivel Ön energiát azaz pénzt takarít meg!

A KonvekPRO és egy szobatermosztát segítségével:
● Programozhatóak az éjszakai és nappali hőfokok, megszűnnek az „elfelejtettem letekerni éjszakára a konvektort" gondok.
● Távollétében nincs feleslegesen fűtve a lakás, míg hazaérve kellemes meleg várja.
● Kényelmes, automatikus, mindig a kívánt hőfokra fűti lakását, ezáltal pénzt spórol!

2. Kényelmes!

Elég csak egyszer beállítani!

A KonvekPRO segítségével:
● Önnek csak egyszer kell beállítani életvitelének megfelelően a termosztátot, utána a rendszer autmatikusan meleget varázsol akkor, amikor Ön otthon van.

3. Korszerű!

Sokszázezres fűtéskorszerűsítés helyett, egészítse ki konvektorait az új KonvekPRO rendszerrel!

A KonvekPRO segítségével élvezheti a korszerű fűtési rendszerek előnyeit:
● Programozható hőmérsékletek helységenként (nappal a hálószobát, éjszaka a nappalit kevésbé fűtjük)
● Napszaknak vagy életritmusnak megfelelő fűtési időszakok beállítása.
● Kényelmes, egyszer kell beállítani, nem igényel további beavatkozást.

4. Pontos!

A szobák hőmérséklete pontosan beállítható!

Már 1 °C hőmérséklet-csökkentéssel is 6 % energia-megtakarítást érhetünk el!

A konvektorok gyári hőmérsékletbeállitó gombja egy 1-7-ig terjedő skála, mellyel ember legyen a talpán, aki pontos szobahőmérsékletet képes beállítani. További gond, hogy a konvektor gyári hőérzékelője a konvektor mögött, és az esetek többségében az ablak közelében található, így esélyeink tovább csökkenek szobánk pontos temperálására.

A KonvekPRO ezt a problémát is megoldja, segítségével a szoba hőmérséklete pontosan beállítható, ráadásul a fűtést vezérlő termosztátot a szobán belül oda helyezi, ahol Önnek a legoptimálisabb!

5. Egészséges!

Fűtsön egészségesebben!

Általános vélekedés szerint a nappali helyiségben 21 C, míg a hálószobákban 18-19 C az ideális. Csecsemők fürdetése 23-24 C-os szobában történjék. A túl meleg levegőjű hálószoba rontja az alvás minőségét: nehezebb az elalvás, az alvás felületesebb lesz, a mikro-ébredések és az éjszakai felriadások száma is megnövekszik. Csecsemők hőháztartása nehezebben fejlődik a túl meleg környezetben. A hálóhelyiségek és a nappali élet színtereinek az ideálisnál hidegebb levegője a nyálkahártyák védekezőképességét csökkenti, így könnyebben alakulnak ki felső és alsó légúti panaszok: orrfolyás, torokfájás, köhögés.

Legjobb, ha minden helyiség külön termosztáttal van felszerelve, hogy az ott élők saját igényeiknek megfelelően tudják változtatni a szoba levegőjének hőmérsékletét. Forrás: (WEBBeteg - Dr. Kónya Judit)

6. Környezetkímélő!

Tegyen Ön is a környezetért!

Napjaink egyik legfontosabb problémája a túlzott károsanyag-kibocsájtás. A KonvekPRO tudatos és rendszeres használatával konvektora kevesebb gázt fogyaszt, ezáltal kevesebb káros anyag kerül a levegőbe. Ha kicsivel is, de Ön is aktívan hozzájárul egy tisztább és egészségesebb környezethez.