Club-Technik termékek  Ridgid szerszámok

1
RIDGID Ellenőrző kamera CA-25
Az új RIDGID® micro CA-25 kompakt kézi vizsgálókamera, 17 mm-es rögzített képalkotó fejjel, alap és rövid távú vizsgálatokhoz. A micro CA-25 négy nagyon nagy fényerejű LED-del ellátott, 17 mm-es alumínium képalkotó fejjel rendelkezik, a legjobb képminőséget közvetítve a 2.4" színes LCD képernyőre. Video kimenettel is rendelkezik, így élő képeket külső eszközökre továbbíthat, a 180°-os digitális képforgatás pedig álló képeket eredményez. A kemény burkolatú műanyag tok a micro CA-25 mellett tartalmaz még egy kampót, mágnest, tükröt és RCA kábelt is. Műszaki adatok: Kijelző 2.4" Színes LCD (480 x 234 felbontás), Kamerafej Alumínium kivitel, 17 mm átmérő,Világítás 4 állítható LED, Kábelhossz3' (90 cm) rögzített, Képforgatás 2 x 180°, Video kimenet 3' (90 cm) RCA kábel (mellékelve), Vízálló Kamera és kábel 3'-ig (90 cm), Áramforrás 4 AA akkumulátor, Tartozékok Tükör, kampó és mágnes, Súly1.5 font (0,68 kg).
Bővebben

RIDGID Hő és páratartalom mérő HM-100
A mért értékek (% RH és °C vagy °F) azonnal és egyszerre jelennek meg a kettős háttér világítású LCD-n. Beltéri levegő, légkondicionáló rendszerek, szellőztető és tárolási feltételek minőségi értékelése egy gombnyomásra. A micro HM-100 szintén automatikusan számítja ki a harmatpontot és nedvesedési hőmérsékletet, így tökéletesen alkalmas bármilyen HVAC környezetben. A micro CM-100-t lágy hord táskával és egy 9V elemmel.
Bővebben

RIDGID műanyag csővágó 32-40 mm-ig
A RIDGID®P-TEC vágó típusában az első olyan vágó, mely vékony falú (< 2,5 mm) műanyag csövek esetében egyedülállóan tiszta, gyors és egyenes vágási lehetőséget biztosít. Ez a sokoldalú vágó 32 és 40 mm külső átmérőjű, szabvány méretű polietilén (PE), polipropilén (PP) és vékony falú PVC csöveken használható mindkét méreten azonos szerszám. 50 mm-es műanyag lefolyócsőhöz rendelkezésre áll a P-TEC 5000 is. A P-TEC vágó a RIDGID csőmegmunkáló szerszámcsalád egy újabb kiegészítője, mely óriási értéket visz minden szakmába, ahol PVC / PP / PE csöveket használnak és telepítenek. Egyedi tulajdonságok és előnyök • Tiszta, automatikus sorjázás
Bővebben

1