Segéd- és egyéb szerelési anyagok  Fűtés rendszer tisztító / védő folyadékok

1
Fernox AF10 Biocide folyadék
Biocid a baktériumszennyeződés megelőzésére háztartási fűtőrendszerekben és hűtött vízrendszerekben.
Megelőzi a zselészerű lerakódások visszatérését a csövekben és tágulási tartályokban.
Gyors, hatékony.
Egyszerűen alkalmazható.
Bővebben

Fernox Cleaner F3 Liquid
Semleges kémhatású általános tisztítószer új rendszerek üzembe helyezés előtti tisztításához a BS7593:1992 szabványnak megfelelően, Eltávolítja az iszapot és vízkövet, eltávolítja a forrasztási maradékokat és egyéb szennyeződéseket. Alkalmas valamennyi ismert szivattyús kényszeröblítő géphez. 500ml kiszerelésben kapható.
Bővebben

Fernox Cleaner F5 Express
Gyors, kényelmes és egyszerűen használható – 30 másodperc alatt a rendszerbe juttatható, A mellékelt töltőcsővel a radiátorba vagy a rendszerbe adagolható. Kompatibilis minden fémmel és anyaggal, az alumíniumot is beleértve. Eltávolítja az iszapot, a vízkövet, és helyreállítja a fűtési hatékonyságot. Eltávolítja a folyasztószer maradványokat és egyéb törmeléket. 280ml kiszerelésben kapható.
Bővebben

Fernox Cleaner F5 tisztító folyadék 100 liter vízhez
Tisztító folyadék 100 liter vízhez. 1l-es kiszerelésben kapható.
Bővebben

Fernox Protector F1 Express
Gyors és kényelmes – 30 másodperces alatt a rendszerbe juttatható. Véd a korróziótól és a vízkőtől, fenntartja a rendszer hatékonyságát és meghosszabbítja a kazán élettartamát. Minden fémhez és anyaghoz használható, az alumíniumot is beleértve. 265ml kiszerelésben kapható.
Bővebben

Fernox Protector F1 Liquid
Védőszer különböző fémeket tartalmazó háztartási központi fűtés rendszerekhez. Véd a korrózió és a vízkő ellen, kiküszöböli a radiátorok gyakori légtelenítését, megelőzi a szivattyúk beragadását. Nem mérgező, környezetbarát. 500ml kiszerelésben.
Bővebben

FERNOX protector teszt készlet
A Fernox Protector Test Kit lehetőséget nyújt a központifűtés-rendszerekben a Fernox Protector koncentrációjának gyors helyszíni elemzésére.
Az utasításokban megadott optimális érték akkor érhető el, ha a rendszerbe az ajánlott erősséggel van adagolva.
A túladagolás azonban nem káros, s jobb, mintha csökkentett lenne az adagolás.
Bővebben

Fernox Total Filter rendszerbe építhető iszapleválasztó + F1 inhibutor folyadék
Fernox Hidrociklonos és mágneses iszapszűrő + Filter Fluid Protector védi a rendszert a korrózió és a vízkőrészecskék ellen.
Bővebben

1