Club-Technik termékek  Pálinkafőző - Hazai Pálinka

1
Alapkészlet pálinkafőzéshez
Induló készlet a kezdő pálinkafőzőknek, amely tartalmaz minden kelléket és kiegészítőt, amire az első pálinkák elkészítéséhez szükség lesz.
Bővebben

Epruvetta - folyamatos alkoholfok méréshez
Az epruvettát a hűtő kimenetéhez kell csatlakoztatni, így a párlat átfolyik rajta. Ha alkohol fok mérőt helyezünk belé, mintavételezés nélkül, folyamatosan mérhetjük a párlat alkohol fokát.
Az epruvetta bármelyik Hazai Pálinkafőzőhöz könnyedén csatlakoztatható.
Bővebben

Hazai Pálinkafőző
Magyarországon gyártott, kiváló minőségű forrasztott pálinkafőző. A berendezés alapanyaga 99,9%-os tisztaságú vörösréz. Az üst űrmérete: 12 - 24 - 35 - 48 liter. A fenéklemez vastagsága 1,2 mm.
Bővebben

Hőmérő Hazai Pálinkafőzőhöz
Az általunk forgalmazott összes Hazai Pálinkafőzőbe beépíthető hőmérő. Maximum 1°C hibával biztosítja a hőmérséklet mérését. A pontos mérés megkönnyíti az elő- és utópárlat leválasztását, és így segít a kiváló minőségű pálinka elkészítésében.
Bővebben

Réz szűrő rács Hazai Pálinkafőzőhöz
Megakadályozza a cefre lekozmálását. A főző üst aljába helyezve a gyümölcsdarabokat távol tartja a forró üsttől, míg a folyadékok a lyukakon átfolyva közvetlenül érintkeznek a hőforrással. Minden általunk forgalmazott pálinkafőzőhöz megfelelő méretben kapható.
Bővebben

1