Rólunk

 

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat!

 

Cégünk, a Cu-Technik Kft. 1990-ben alakult. Jelenleg Halásztelken szolgáljuk ki bolti vásárlóinkat, de megrendeléseiket országosan kiszállítjuk vevőinknek.

Fő profilunk épületgépészet (víz-, gáz-, fűtés- és klímatechnika) részére vörösréz csövek, forrasztható és menetes idomok kis- és nagykereskedelmi forgalmazása. Termékeinkből a teljes méretpalettát forgalmazzuk (a legkisebbtől a legnagyobb átmérőig), így vevőkörünk igényeit széleskörűen ki tudjuk elégíteni. A réz mellett szénacél, ötrétegű, polipropilén, PVC és KG csövek és idomok, csőszigetelő anyagok , forraszpálcák, segéd- és egyéb szerelési anyagok, radiátorok, kazánok forgalmazásával is foglalkozunk, hogy vásárlóink az épületgépészeti szereléshez mindent egy helyen megtaláljanak nálunk. Emellett szaktanácsadással, szerszámkölcsönzéssel, anyagigény tanácsadással, kivitelezők ajánlásával és termékeink házhozszállításával is állunk vásárlóink rendelkezésére.

2010 márciusában elindítottuk Facebook oldalunkat, melyek segítségével széles körben el tudjuk érni vásárlóinkat, és melyek segítségével kényelmesen tájékozódhatnak és vásárolhatnak nálunk.

A minőség és vásárlóink elégedettsége cégünk filozófiája. Magas színvonalú Európai Uniós és magyar gyártók termékeit forgalmazzuk, melyek minősége garantálja vásárlóink hosszú távú elégedettségét. Cégünk Magyarországon az elsők között, 1998-ban nyerte el az ISO 9001 minősítést, melyet már 20 éve birtoklunk, és 2018-ban pedig sikeresen áttértünk az ISO 9001:2015 szabványi megfelelésre.

 

A szlogenünk: „Megbízhatóság és elégedettség. Mindig, mindenki, mindenben, mindenhol." 

 

 

A CU-TECHNIK KFT. IRÁNYELVEI

 

 

Kérjük, tekintsék át oldalainkat és észrevételeikkel, kérdéseikkel, megrendeléseikkel keressenek meg bennünket!