Osztótest 1"-2 körös, 3/4" szabályozószeleppel

Osztótest 1"-2 körös, 3/4" szabályozószeleppel

Cikkszám
N-123401
Készlet
Raktáron

termékválasztó

Nettó egységár
4 149.00Ft
Bruttó egységár
5 269.23Ft
TERMÉK LEÍRÁS
2.	SZABÁLYOZÓ SZELEPES ELOSZTÓK:

-	a 3/4"-1"-os illetve 5/4"-os gerincû szabályozó szelepes elosztók kettõ, három illetve négy leágazással készülnek. Az elosztók leágazásai 3/4"-os eurokónuszos csatlakozással rendelkeznek. Az általunk gyártott eurokónuszos adapterek segítségével bármilyen méretû (10-20 mm) és anyagú csõ csatlakoztatható. Az elosztók tagosíthatók, ezáltal a kívánt számú leágazás kivitelezhetõ. A szabályozó szelepes elosztók fémes zárásúak, lineárisan szabályozhatók. A rendelkezésre álló fojtásdiagram alapján a szabályozó szelepes elosztókkal a pontos tömegáramok könnyedén beállíthatók. A termék gépi kokilla öntési technológiával készül, szemcsefinomított,  szavatolt minõségû, mûbizonylatos német alapanyagból, a konkurencia által gyártott daraboknál vastagabb falakkal.
-	Minden terméket 100%-os nyomáspróba ellenõrzésnek vetünk alá. Értékesítésre csak a minden szempontból tökéletes darabok kerülnek.
-	Termékeink egy 1984 óta mûködõ már második generációs magyar családi vállalkozás korszerû üzemében készülnek. Vevõinket igény esetén mindenféle szaktanáccsal ellátjuk, mivel egy nyelvet beszélünk és állandóan elérhetõk vagyunk.
Termékeinkre 10 év garanciát adunk, de a konstrukció olyan, hogy az élettartamuk ennek a többszöröse lesz. 
A beépülõ réz alapanyagot a londoni fémtõzsdén jegyzik, mi is tõzsdei áron vásároljuk és örök érték marad, amely soha nem fogja a környezetet szennyezni, mivel újra értékesíthetõ és feldolgozható.
Termékeink megfelelnek minden törvényi elõírásnak, akkreditált intézetek által kiállított Nemzeti Mûszaki Értékeléssel, ÁNTSZ engedéllyel rendelkeznek. Ahol szükséges ott pedig az ivóvízre elõírt 1+-os tanúsítványt is a kedves vevõ rendelkezésére bocsátjuk.
Cégünk az ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított, továbbá rendelkezünk egy nagy értékû termék felelõsségi biztosítással is.
Azonosító jelünk  N , amelyet minden termékünkön megtalál a kedves vevõ.

Termékeink JAVÍTHATÓK, mert akár többször is szét és összeszerelhetõk. A csere szavatolt alkatrészellátás hosszú távon, több évtizedre biztosított. 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből akcióinkról!